fbpx

Erikoismajoitukset Levillä

Majoitut Levillä siten, että yöpymisestäkin tulee ikimuistoinen osa matkaasi. Hyvällä onnella näet revontulet suoraan vuoteestasi. Polar Star Travelin kautta saat käyttöösi Levin iglut, erämaamökit ja vaikka pyramidit. Vietä elämäsi yö lähellä arktista luontoa ja taivasta.

Tutustu erikoismajoituksiin tästä

 

Levin iglut

Levin Igluissa yöpymisessä on taikaa. Huikean näkymän lisäksi lasi-igluissa on yllättävän paljon tilaa sekä tasokas varustelu. Runsas aamiaisbuffet.

Lapland Hotel Snow Village

Upeiden jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumisviitissä, illallistaa jääravintolassa ja nauttia drinkeistä, jotka tarjoillaan jäälasista.

Northern Lights Village

Vain lasikatto erottaa sinut ja revontulista leimuavan taivaan.
Northern Lights Villagen Aurora Cabineissa vietät taianomaisen yön.

Tonttulan pyramidit

Lasikattoisessa Aurora Pyramideissa alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Pyramidit ovat hyvin varusteltuja.

Northern Lights Ranch

16 hirrestä ja lasista rakennettua Sky View Cabinia. Cabinit on suunniteltu tarjoamaan ikimuistoinen yö Lapin luonnossa, revontulten alla.

Polar Light Toursin erämaamökit

Erämaan rauhassa kauniilla paikalla. Nauti luonnon hiljaisuudesta ja Lapin äärettömästä taivaasta. Mökissä on kattoikkuna, ja yksi seinistä on lasia.

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin!

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1