fbpx

Polar Star Holiday Homes

Toiveet täyttävä majapaikka luo heti oikean tunnelman. Hirsi- tai keloasunnot sijaitsevat luonnon rauhassa tai Levin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Polar Star Holiday Homes -valikoimassa on erikokoisia vaihtoehtoja niin seikkailijoille, lapsiperheille, pariskunnille kuin harrastusporukoille. Ota yhteyttä Polar Star Traveliin, me etsimme sen sinulle.

Valitse loma-asunto tästä

 

Villa Salmi

Villa Salmi

Kodikas paritalo, jonka olohuoneessa on takka. Keittiö, erillinen wc, sauna ja parvi. Rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä.

Villa Reini

Villa Reini

Kodikas hirsiparitalo, jossa on takka olohuoneessa. Ihanteellinen perheille. Hyvä mukavuustaso. Tässä rauhaisassa hirsimökissä vietät unelmiesi loman!

Kelorakka 1 MH

Kelorakka 1 MH

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Kelorakka 2 mh

Kelorakka 2 mh

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus-pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Kelostar I

Kelostar I

Kaunis kelorivitalo rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä (0,2 km). Keskusta: 1,8 km, kauppa: 2 km, lähin laskettelurinne: 2 km.

Kelostar II

Kelostar II

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Terassilta esteetön metsänäkymä, ei muita mökkejä edessä.

Polar Kelo

Polar Kelo

Kodikas kelorivitalo Levin keskustassa, kävelymatkan päässä kaikista kaupoista, ravintoloista ja eturinteestä. Tilava ruokailu-/olohuone, jossa takka.

Polar Poro

Polar Poro

Kodikas, takallinen huoneisto hirsirivitalossa. Rauhallisella paikalla lähellä keskustaa. Kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä. Yhteinen grillipaikka.

Lomavilla 1 mh

Lomavilla 1 mh

Keskusta: 700 m, kauppa: 0,3 km, lähin laskettelurinne: 0,6 km, hiihtolatu: 0,3 km, moottorikelkkareitti: 0,3 km, Ski bus -reitti: 0,2 km

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1