fbpx

Terassilta näkymä rinteeseen ja Kätkä-tunturille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa oma näköalasauna. Samassa pihapiirissä on myös Portinvartijan -maja, jossa voi pitää kokouksia. Keskus: 5,8 km, lähin rinne: 50 m, latu: 50 m.

Henkilömäärä:13 + 4
Alue:Etelärinne
Etäisyydet:Keskus: 5,8 km, kauppa: 6 km, lähin rinne: 50 m, latu: 50 m, kelkkareitti: 0,6 km, golfkenttä: 4 km, Ski bus -reitti: 0,4 km
Tyyppi:Alppitalo
Rakennusvuosi:2002
Pinta-ala:kellarikerros, alakerta ja yläkerta yhteensä 300 m2

Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat:

 

7 makuuhuonetta, joista 3 kellarikerroksessa (1 ikkunaton), 2 keskikerroksessa ja 2 yläkerrassa, lisäksi pieni makuuparvi yhdelle toisessa yläkerran mh:ssa ja pieni parvihuone kahdelle yläkerran aulassa.
Vuoteet:Alakerran mh:ssa 120 cm sänky, toisessa 2 yhden hengen sänkyä, kolmannessa (ikkunattomassa) 2 yhden hengen sänkyä. Ylempien kerrosten makuuhuoneissa 2 yhden hengen sänkyä kussakin. Patjat (1 + 2) myös makuuparvella ja parvihuoneessa, molempiin on tikapuuportaat.
WC:4 erillistä, jokaisessa kerroksessa oma. Keskikerroksen wc tilava ja suihkullinen. Yläkerran mh:ssa oma wc.
Sauna:Sähkösauna, pesuhuoneessa 2 suihkua ja poreamme, tilava takkahuone/pukuhuone.
Varustelu:

2 x takka / takkapuut, 3 x kaapeli-tv, video, radio, cd-soitin, sähköliesi + uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, 2 x jääkaappi, pakastin, jääpalakone, pyykinpesukone, 2 x koneellinen vaatteidenkuivauskaappi, silitysvälineet, autonlämmityspisteet 2 kpl.

Muuta: Viihtyisä ja valoisa oleskeluruokailutila ja keittiö. Isompaan pöytään 14 + 2 ja pienempään 4. Terassilta näkymä rinteeseen ja Kätkä-tunturille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa oma näköalasauna. Kellarikerroksen yhteen mh:seen käynti ulkoa tai toisesta makuuhuoneesta. Internet-yhteys (WLAN) ja valkokangas. Fläppitaulu saatavissa huolitsijalta. Lapsiportti rappusten yläpäässä. Syöttötuoli ja matkasänky. 1 lukollinen varasto ja 2 autokatosta 2:lle autolle. Ei lemmikkieläimiä! Tupakointi kielletty!

Samassa pihapiirissä on myös Portinvartijan -maja, jossa voi pitää kokouksia. Se toimii myös lisämajoitustilana. Varataan erikseen. Mh:ssa parisänky ja toisessa mh:ssa 2 yhden hengen sänkyä + yläkerran aulassa 1 runkopatja. Täysin varusteltu keittiö, pöytä 10 hlölle, takka, Internet-yhteys ja valkokangas.

 

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1