fbpx

Kokoustilat Levillä

Villisti mutta vakaasti teemme toiveistasi totta!

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

elämykset / Incentive

Kokoukset ja kongressit

Leville on helppo tulla, Kittilän lentoasema sijaitsee vain n. 15 min päässä kokouksestasi Levillä. Kauttamme varaat kokous- tai kongressitilat Leviltä niin pieniin kuin n. 500 hengen konferensseihin tai vaikka 1000 hengen näyttelyihin. Ota yhteyttä Polar Meetingsiin. Löydämme sinulle sopivan tilan toivomuksiesi mukaan.

 

Katso tästä esimerkkejä Levin kokouspaikoista:

 

Kongressikeskus levi summit

Monipuoliset ja -käyttöiset tilat mahdollistavat kaikenlaiset tapahtumat pienistä ja intiimeistä tapaamisista jopa yli 400 hengen konferensseihin.

Hotelli Hullu Poro

Hullun Poron kokous- ja kongressitilat sekä Hullu Poro Areena tarjoavat puitteet kokouksille, kongresseille, seminaareille, messuille ja näyttelyille.

Levi Hotel Spa / Design Hotel Levi

Levi Hotel Span yhteydessä on kokoustiloja sekä ryhmätyötiloja monen kokoisille ryhmille.

hotelli k5 Levi

Pieni ja rauhallinen hotelli Levin keskustassa. Hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja vaellus- ja maastopyöräreitit alkavat aivan hotellin takapihalta.

Break Sokos hotel levi

Korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Levin sydämessä lähellä palveluja ja tapahtumia.

Etsitkö Lapin eksotiikkaa ja erilaista kokoustilaa Levin alueelta?

Sammun Tupa porotila

Vuonna 1898 rakennetussa Eemelin Pirtissä on tilaa noin on 40 hengen kokoukselle. 50-luvun savottakämppä Poropirtti toimii kokoustilana n. 20 hengelle.

Tonttula ja Taivaanvalkeat

8 km Levikeskuksesta. Hurmaavassa, jouluisessa Tonttulassa on tilaa n. 40 hengen kokoukselle. Taivaanvalkeat on oiva kokoustila n. 20 hengelle.

Immelkartano

Riihessä ideat mahtuvat lentämään ja suunnitelmat onnistuvat. Kokouksenpitoa häiritsevät korkeintaan upeat maisemat.

Levi Black

Pulahdus kylpemään tilaussaunan kylpypaljuihin ja tarjoilut takkahuoneeseen ovat oiva tapa helliä mitä tahansa seuruetta.

Northern Lights Ranch

Muuntautumiskykyinen ravintola soveltuu erinomaisesti n. 50 hengen kokouksiin. Salin erikoisuus on lasiseinän läpi näkyvä poroaitaus.

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

Elämykset / Incentive

Kokoukset ja kongressit

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1