fbpx

Levi Cross – perheleiri on peruttu 25.7-12.8.2020 koronaepidemian vuoksi.

Tapaamme Levillä ensikesänä 24.7-31.7.2021. Olet tervetullut osallistumaan Valkoiseen palikka leiriin tammikuussa 30-31.1.2021 ja kokemaan Levin valkoista sydän talvea. Tarkempaa tietoa tulossa lähiaikoina.

Tule huoltamaan parisuhdettasi ja virkistäytymään Levi Cross -avioliittoleirille Lapin kesään! Viikon kestävälle leirille ovat tervetulleita niin avio- kuin avoparit, olipa suhteenne myötä- tai vastamäessä. 

Leirillä on myös lasten oma, paljon mukavaa puuhaa tarjoava rinnakkaisleiri, jotta te vanhemmat voitte keskittyä toisiinne ja leirin aiheisiin. Levi Cross toimii koko perheen lomaviikkona Levillä. 

Levi Cross -leiri tarjoaa keskustelua, vertaistukea ja luentoja. Levi Cross – tapahtumalla on kristillinen arvopohja, ja se on rakennettu Kirkkohallituksen Palikkatalo-konseptin ympärille. Aiheet pohjautuvat Parisuhteen Palikat -teemoihin (rakkaus, luottamus, anteeksianto, teot, sanat, seksuaalisuus, tunteet, riidat, sitoutuminen sekä jokaisen oma erityinen aihe). Leirille ovat tervetulleita kaikki parit kulttuuriin, uskontokuntaan tai vakaumukseen katsomatta.

 

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1