LeviCross-perheleiri 25.7.–1.8.2020 Levi Hotel Span tiloissa Levillä, Kittilässä.

Tule huoltamaan parisuhdettasi ja virkistäytymään Levi Cross -avioliittoleirille Lapin kesään! Viikon kestävälle leirille ovat tervetulleita niin avio- kuin avoparit, olipa suhteenne myötä- tai vastamäessä. 

Leirillä on myös lasten oma, paljon mukavaa puuhaa tarjoava rinnakkaisleiri, jotta te vanhemmat voitte keskittyä toisiinne ja leirin aiheisiin. Levi Cross toimii koko perheen lomaviikkona Levillä. 

Levi Cross -leiri tarjoaa keskustelua, vertaistukea ja luentoja. Levi Cross – tapahtumalla on kristillinen arvopohja, ja se on rakennettu Kirkkohallituksen Palikkatalo-konseptin ympärille. Aiheet pohjautuvat Parisuhteen Palikat -teemoihin (rakkaus, luottamus, anteeksianto, teot, sanat, seksuaalisuus, tunteet, riidat, sitoutuminen sekä jokaisen oma erityinen aihe). Leirille ovat tervetulleita kaikki parit kulttuuriin, uskontokuntaan tai vakaumukseen katsomatta.

 

Leirille ilmoittautuminen Parempi avioliitto ry:n sivulta alla olevan linkin kautta:

https://parempiavioliitto.fi/tapahtumat/levicross

Majoitusvaraukset ja muut palvelut Polar Meetingsiltä alla olevan linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Levi_Cross_2020_6270

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1