fbpx

Lähde mukaan taianomaiselle retriitille Lappiin, keskelle talvista Lapin luontoa. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla, nauttimaan perinteisen saunan puhdistavista löylyistä ja turvenaamioista sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

Milloin?

11.-14.2.2021

Missä?

Lapissa, Levin maisemissa.
Könkään kylässä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Mitä?

Torstai 11.2 Retriitin alkuseremoniat

Saapuminen Taivaanvalkeisiin, Könkään kylään Ounasjoen rannalle. Taivaanvalkeissa mieli lepää ja vain taivas on kattona voimakkaille ja puhdistaville energioille, jota Tonttulan elämyskylän alue henkii. Vanhat satavuotiset hirsitalot ja rantasauna luovat taianomaiset puitteet retriitille.

Voimaannuttava ja puhdistava Lapin voimajuoma toivottaa kaikki tervetulleiksi. Illan aikana tutustumme toisiimme ja saamme nauttia Lapin rummun rentouttavasta kuminasta. Illalliseksi meille tarjotaan paikallisista antimista koostuva ravitseva menu.

Perjantai 12.2 Aurinkomeditaatio, lähde- ja saunarituaalit

Perjantai aamu alkaa rumpurentoutuksella. Aamiaisen jälkeen syvennymme taianomaisen veden terveysvaikutuksiin. Luennon jälkeen lähdemme tunturiin.

Aurinkomediataatio hitaasti lumikengillä kävellen upeilla valkoisilla tunturipoluilla johdattaa meidät Lapin kotaan, missä pääsemme kokemaan tulielementin voimaa ja nauttimaan kotalounaan.  Tulilla suoritetaan vanhoista jarruttavista energioista irtipäästämisen rituaali.

Tulilta jatkamme matkaamme lähteelle, jossa maadoitumme Äitimaan pyhän elävän veden äärellä.  Lähderituaali puhdistaa mielemme ja kehomme ja saamme ottaa lähteen antimina mukaamme kristallinkirkasta lähdevettä.

Ilta saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle. Jos olemme onnekkaita, saamme ihailla illan pimetessä revontulten tanssia taivaalla.

Ilta huipentuu perinteisen rantasaunan lempeisiin löylyihin, joiden syleilyssä nautimme turvenaamioista ja yrttijalkakylvyistä. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjokeen avantoon.  Saunahetkeen mahtuu myyttejä, taikoja ja iänaikaista perinnetietoa. Saunan ja avannon puhdistamana ja voimaannuttamana lähdevesi vilvoittaa kehomme ja iltapalan jälkeen on mukava lähteä untenmaille, kiitollisin mielin.

Lauantai 13.2 Lapin ikiaikainen puhdistava tuuli ja seitsemän tunturin ketju

Lauantai alkaa raikkaalla lähdevedellä ja yhteisellä aamuharjoituksella. Aamiaisen jälkeen suuntaamme myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle, Pallaksen upeisiin maisemiin. Täällä maailman puhtaimman ilman alkulähteillä teemme lumikenkäkävelyn puurajan yli pyhälle lähteelle, jossa paikalliset ovat käyneet tervehtimässä metsänhenkiä.  Metsämeditaatio vie meidät ikiaikaiseen puhdistavaan energiaan. Ulkoilun jälkeen valmistamme yhdessä Pallaksen juurella tunnelmallisessa kodassa maistuvan poro/kasvisaterian. Taivaanvalkeille saavuttuamme lauantai-ilta jatkuu vapaan seurustelun ja yhdessäolon merkeissä saunaoptiolla.

Sunnuntai 14.2 Loppusanat ja hiljentyminen kiitollisuudelle

Sunnuntaiaamuna hiljennymme kiitollisuudelle yhdessä saamiamme kokemuksia ja oivalluksia kohtaan. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja näkemisiin toivotukset

Hinta: 550€
Sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, ohjelman ja siinä mainitut ruokailut.

Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumiseen kuvien alapuolella.

Lisätietoja:
heidi.jokela@polarstartravel.fi
010 325 4044

Retriitin vetäjät

Tuomas Kytömäki on tunnettu lukuisista tv- ja radio-ohjelmista. Hänellä on pitkä historia hyvinvoinnin parissa ja Tuomas on juontanut, ohjannut ja tuottanut kymmeniä ohjelmia aiheeseen liittyen. Tuomaksella on aina pilke silmäkulmassa ja hän on inspiroiva ja viihdyttävä  ammattipuhuja, jolle Lapin taika, luonto ja puhtaat vetemme ovat ainutlaatuisessa roolissa. Tuomas on ohjannut suositun Lapin lumo slow tv-sarjan ja on Valomedian perustaja.

Heidi Jokela on Polar Star Travelin ja Lapinluontoelämyksen valovoimainen yrittäjä. Rakkaus Lapin arktiseen luontoon on tuonut hänet Euroopasta Leville.  Heidi on löytänyt taianomaisen voiman luonnosta. Hän rummuttaa mielellään  kodassa tulen äärellä. Voimaannuttava rumpurentoutus ja liikkuminen luonnossa on hänen tapansa  päästää irti kiireisestä yrittäjän arjesta.

 

 

Ilmoittatuminen alla olevasta linkistä

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1