fbpx

Ruskaelämykset

Maaruska on yksi syksyn hätkähdyttävimpiä värinäytelmiä. Levin raikas ja puhdas ilma, kuulaat ja kirpeät aamut, puhtaat vedet ja tunturipuron solina takaavat sinulle luonnonläheisen ja rauhallisen elämyksen  Lapin ihmemaassa.

Illan pimetessä sumu laskeutuu jängille ja vesien äärelle; hämärä, hiljaisuus ja rauha raivaavat kuitenkin tietä uudenlaiselle kokemukselle. Älä anna illan laskevan lämpötilan häiritä, sillä ikkuna taivaan tähtiloistoon ja revontulten taianomaiseen tanssiin avautuu illan ja yön ajaksi.

Syksyn kuulaana päivänä on aikaa vaeltaa tunturin luontopoluilla kohti näköalapaikkoja. Samalla voi napostella Lapin kesäauringon alla kypsyneitä maan antimia. Lähdit sitten patikoimaan, melomaan tai pyöräilemään niin huomaat uudistuneesi ja rentoutuneesi. Illan kruunaa upea saunaelämys järven tai joen rantatörmillä hyvässä seurassa.

Polar Star Apartments huoneisot sijaitsevat aivan keskustan liepeillä – kuitenkin vain kivenheiton päässä tunturiluonnosta, palveluista ja tapahtumapaikoista. Lomasi kruunaa oma sauna ja myöhäisillan tunnelmallinen takkatulen loimu.

 

Ruskan majoituspaketit sisältävät majoituksen Polar Star Apartments 1 makuhuoneen huoneistossa. Lisätiedot majoituksesta:
Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin!

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1