fbpx

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö

Tämä on Aurora Incoming Levi Ltd:n tietosuojaseloste ja evästekäytäntö tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Luotu 17.12.2019.

1. Rekisterinpitäjä
Aurora Incoming Levi Ltd., Torikuja 10 A, 99130 Sirkka

2. Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa
Heidi Jokela, heidi.jokela@polarstartravel.fi, 010 325 40 44

3. Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään Aurora Incoming Levin palvelujen toteuttamiseksi. Tietosuojaseloste koskee luonnollisia henkilöitä, jotka ostavat rekisterinpitäjän palveluja tai kuuluvat sen sidosryhmiin.

Aurora Incoming Levi käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
yhteydenpito rekisteröidyn sidosryhmiin.
laskutuksen hoitaminen
markkinointi.

Henkilötietojen käsittely perustuu tietosuojalain 8 §:n 1:n momentin kohtiin 1, 2, 5, 6 ja 8.

Ajantasainen tieto Aurora Incoming Levin palveluista löytyy verkkosivuilta www.polarstartravel.fi. Rekisterin tarkoitus on pitää yllä Aurora Incoming Levin asiakasrekisteriä ja -arkistoa sekä hoitaa tilauksia ja asiakassuhteita.

Tietoa käytämme liiketoiminnan kehittämiseen, tilastoimiseen sekä sisällön kohdentamiseen verkkopalveluissamme. Käsittelyssä noudatamme tietosuojalain vaatimuksia. Rekisterin sisältämää tietoa voidaan käyttää mainonnan kohdentamiseen, luovuttamatta tietoa kolmansille osapuolille. Aurora Incoming Levi voi hyödyntää yhteiskumppaneita ylläpitääkseen asiakas- ja palvelusuhteita. Osa rekisterin tiedosta voidaan siirtää yhteistyökumppaneiden palvelimille teknisistä syistä. Tietoja käsitellään vain Aurora Incoming Levin asiakassuhteen ylläpitoon teknisten rajapintojen kautta.

Aurora Incoming Levillä on oikeus tulostaa rekisterin tiedot sähköisenä tai kirjoitettuna luettelona, ellei asiakas ole tätä erikseen kieltänyt. Jos haluat kieltää tietojesi luetteloimisen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse sales@polarstartravel.com tai toimistoomme.

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterimme voi sisältää seuraavia tietoja:

etu- ja sukunimi
sähköpostiosoite
postiosoite
puhelinnumero
tiedot tilauksista

Tiedot asiakassuhteesta ja muuta asiaankuuluvaa tietoa:

asiakasnumero
rekisterinpitäjän yhteistyösopimuksissaan tarvitsemaa tietoa
tilauksia ja käyttöä koskevat tiedot, esimerkiksi tiedot tilaajasta, vastaanottajasta, tuotteesta, hinnoittelusta, laskutuksesta, toimittamisesta, maksamisesta, peruutuksista, maksun palautuksista, toimituskielloista ja valituksista.
luvat suoramarkkinointiin sähköpostitse, tekstiviestillä ja muilla automatisoiduilla kanavilla, tiedot suoramarkkinointikielloista sekä näihin liittyvät osoitetiedot.

Tietoja säilytetään niin kauan kuin asiakassuhde jatkuu.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot rekisteriin saadaan henkilöltä itseltään esimerkiksi hänen alkaessaan käyttää Aurora Incoming Levin palveluja. Keräämme tietoja mm. puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median välityksellä, sopimuksista, asiakastapaamissa ja muissa tilanteissa, joissa asiakas antaa tietojaan. Lisäksi tietoja voidaan kerätä käyttämiemme tietojärjestelmien kautta asiakkaan rekisteröityessä palveluja varten sekä sosiaalisesta mediasta rekisterinpitäjän toimintaan liittyen.

7. Evästeet
Verkkosivuillamme www.polastartravel.fi käytetään evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen, pienen tekstitiedoston, joka tallentuu selaimelle. Osa evästeistä on tilapäisiä istuntoon liittyviä evästeitä, jotka suljetaan kun selain suljetaan. Osa on pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneelle.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksissa. Huomaa kuitenkin, että jotkut sivustomme ominaisuudet lakkaavat toimimasta oikein.

Aurora Incoming Levi käyttää kolmannen osapuolen analytiikkapalvelua sivuillaan (Google Analytics). Keräämme sivustolla kävijöistä seuraavia tietoja:

vierailun päivämäärä ja kellonaika
sivusto, jolta kävijä on tullut sivustollemme
kävijän selain
vieraillut sivut

Evästeiden avulla voimme laskea kävijämäärät sekä analysoida sivuston käyttöä ja luoda siitä tilastoja.

Aurora Incoming Levi kerää kävijätietoja omaa käyttöönsä, kuten tilastointiin, jonka avulla pystymme kehittämään sivustoamme ja tarjoamaan hyödyllisempää sisältöä. Kaikki kerätty tieto on anonyymia eikä sitä voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset sekä luovutukset EU:n ja ETA:n ulkopuolelle
Asiakasrekisterin tietoihin on pääsy vain Aurora Incoming Levillä, paitsi silloin kun yhteistyökumppanimme tarvitsee jotain tiettyä tietoa. Tietoja voidaan julkaista, jos tästä on sovittu asiakkaan kanssa.

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle, ellei se ole välttämätöntä teknisten toteutusten kannalta joko Auroa Incoming Leville tai yhteistyökumppaneillemme.

Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tietosuojalain sallimalla tavalla.

Henkilötiedot voidaan pyynnöstä hävittää, jos avoimet laskut, lainsäädäntö tai pelastustoimet eivät estä sitä.

Henkilötietoja luovutetaan vain yrityksille, jotka ovat Aurora Incoming Levin yhteistyökumppaneita. Tiedot luovutetaan teknisenä tietueena tai paperisena tulosteena.

Aurora Incoming Levi voi luovuttaa tietoja lain sallimalla tavalla valituille yhteistyökumppaneilleen markkinointitarkoituksiin, ellei henkilö ole kieltänyt tällaista luovutusta.

9. Tietojen suojauksen periaatteet
Tiedot on suojattu alan yleisten standardien mukaan. Rekisteriä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriin on pääsy vain työssään sitä tarvitseville Aurora Incoming Levin työntekijöille henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.

A. Manuaalinen materiaali

Tietoja säilytetään lukituissa tiloissa.

B. Sähköinen materiaali

Sähköinen rekisteri on talletettu palomuurilla ja salasanoilla suojatuille palvelimille. Tietoihin on pääsy salasanoilla vain Aurora Incoming Levin henkilökunnalla tai muilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoa työnsä puolesta.

10. Oikeus tarkastaa ja oikeus oikaista tietoja
Rekisteriin tallennetulla henkilöllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu tai että rekisterinpitäjä ei ole tallettanut hänestä tietoja. Pyyntö henkilötietojen tarkastuksesta on toimitettava Aurora Incoming Leville. Rekisteröidyn on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä on velvollinen vastaamaan rekiströidylle EU:n tietosuoja-asetuksessa asetetun ajan sisällä (tavallisesti yksi kuukausi).

Jos henkilötiedoissa on virhe, rekisteröity voi pyytää Aurora Incoming Leviä korjaamaan tiedot.

11. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin, etämyyntiin, mielipidetutkimuksiin ja markkinatutkimuksiin.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista (“oikeus tulla unohdetuksi”). Rekisteröidyllä on oikeus myös muita oikeuksia EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan, kuten oikeus tietyissä tilanteissa rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä. Pyyntö tulee esittää rekisterinpitäjälle kirjallisesti. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjän tulee reagoida pyyntöön EU:n tietosuoja-asetuksen määräämässä ajassa (tavallisesti kuukauden sisällä).

Rekisteröity voi pyytää lisätietoja henkilötietojensa käsittelystä Aurora Incoming Leviltä kirjeitse tai soittamalla 010 325 40 40.

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1