fbpx

 

Lähdethän mukaan taianomaiselle retriitille Lappiin, keskelle kauneinta  kevättalvista Lapin luontoa.

Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla, joogamaan lempeästi, osallistumaan mielenkiintoisille luennoille vahvistaen omaa itsetuntemusta/ omia vahvuuksiasi, nauttimaan perinteisen saunan puhdistavista löylyistä ja turvenaamioista sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

Tervetuloa kanssamme pysähtymään ja nauttimaan elämästä  ”because you are worth it”.

 

Milloin?

8. – 11.4.2021

Missä?

Lapissa, Levin maisemissa.
Könkään kylässä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Mitä?

Torstai 8.4. Retriitin alkuseremoniat

Saapuminen Taivaanvalkeisiin, Könkään kylään ( 8km Leviltä) Ounasjoen rannalle. Taivaanvalkeissa mieli lepää ja vain taivas on kattona voimakkaille ja puhdistaville energioille, jota Tonttulan elämyskylän alue henkii. Vanhat satavuotiset hirsitalot ja rantasauna luovat taianomaiset puitteet retriitille.
Hotelli Taivaanvalkeat – Levi Center Hullu Poro

Voimaannuttava ja puhdistava Lapin voimajuoma toivottaa kaikki tervetulleiksi klo16. Illan aikana tutustumme toisiimme ja saamme nauttia Lapin rummun rentouttavasta kuminasta. Illalliseksi meille tarjotaan paikallisista antimista koostuva ravitseva menu.

Perjantai 9.4. Aurinkomeditaatio, lähde- ja saunarituaalit

Perjantai aamu alkaa lempeän helpolla joogalla sekä rumpurentoutuksella. Aamiaisen jälkeen syvennymme itsemme tutkiskeluun enneagrammin kautta. Enneagrammin avulla tutustumme yhdeksään aivan upeaan persoonallisuustyyppiin, yhdeksään erilaiseen tyyliin olla ja toimia. Omista vahvuuksistamme iloiten lähdemme tunturiin.

Kävelemme rauhallisesti lumikengillä, upeilla valkoisilla tunturipoluilla, aurinkomeditaatiosta nauttien. Lapin kodassa pääsemme kokemaan tulielementin voimaa ja nauttimaan kotalounaan.  Tulilla voit halutessasi tehdä vanhoista jarruttavista energioista irtipäästämisen rituaalin.

Ilta saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle. Jos olemme onnekkaita, saamme ihailla illan pimetessä revontulten tanssia taivaalla.

Ilta huipentuu perinteisen rantasaunan lempeisiin löylyihin, joiden syleilyssä nautimme turvenaamioista ja yrttijalkakylvyistä. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjokeen avantoon.  Saunahetkeen mahtuu myyttejä, taikoja ja iänaikaista perinnetietoa. Saunan ja avannon puhdistamana ja voimaannuttamana lähdevesi vilvoittaa kehomme. Keittoillallisen jälkeen on mukava lähteä untenmaille, kiitollisin mielin.

Lauantai 10.4. Lapin ikiaikainen puhdistava tuuli ja seitsemän tunturin ketju

Lauantai alkaa raikkaalla lähdevedellä ja rauhallisella aamujoogalla. Aamiaisen jälkeen jatkamme vielä hetken enneagrammin parissa, sillä kukapa meistä ei haluaisi olla parempi versio omasta itsestä, ehkäpä myös parempi puoliso, äiti/ isä, ystävä, työkaveri, esimies jne.

Aamupäivästä voimaantuneena suuntaamme myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle, Pallaksen upeisiin maisemiin. Täällä maailman puhtaimman ilman alkulähteillä teemme lumikenkäkävelyn puurajan yli pyhälle lähteelle.  Ulkoilun jälkeen valmistamme yhdessä Pallaksen juurella tunnelmallisessa kodassa maistuvan aterian. Taivaanvalkeille saavuttuamme lauantai-ilta jatkuu vapaan seurustelun ja yhdessäolon merkeissä saunaoptiolla ja kevyellä illallisella.

Sunnuntai 11.4. Loppusanat ja hiljentyminen kiitollisuudelle

Sunnuntaiaamuna hiljennymme kiitollisuudelle yhdessä saamiamme kokemuksia ja oivalluksia kohtaan. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja jälleennäkemisen toivotukset.

Hinta: 550€
Sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, ohjelman ja siinä mainitut ruokailut.

Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumiseen kuvien alapuolella.

Lisätietoja:
heidi.jokela@polarstartravel.fi
010 325 4044

Retriitin vetäjät

Maarit Kerkkonen on positiivinen, avulias ja suurisydäminen fysioterapeuttiyrittäjä, joka on innostunut itsensä kehittämisestä, ihmisten välisistä vuorovaikutussuhteista ja onnellisuudesta. Maarit on Elämäntaidon valmennusakatemian MB Master Coach ja EIF- Enneagrammiohjaaja. Valovoimainen Maarit saa luonnossa liikkumisesta  ja joogasta itselleen palautumista, energiaa ja iloa. Lapin hullu keskisuomalainen toivoo, että jokainen antaa itselleen pysähdyshetkiä oman itsensä äärellä nauttiakseen ainutlaatuisesta elämästä ”because we are worth it”.

Heidi Jokela on Polar Star Travelin ja Lapinluontoelämyksen valovoimainen yrittäjä. Rakkaus Lapin arktiseen luontoon on tuonut hänet Euroopasta Leville.  Heidi on löytänyt taianomaisen voiman luonnosta. Hän rummuttaa mielellään  kodassa tulen äärellä. Voimaannuttava rumpurentoutus ja liikkuminen luonnossa on hänen tapansa  päästää irti kiireisestä yrittäjän arjesta.

 

 

Ilmoittatuminen alla olevasta linkistä

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1