fbpx

Levi Spirit on ainutlaatuinen viiden tähden huvila rauhallisella paikalla Ounasjoen rantamilla. Huvila on täysin varusteltu ja sisustusmateriaalit erittäin laadukkaat.

Henkilömäärä:10
Alue:Taalo
Etäisyydet:Keskusta: 9,8 km, kauppa: 9,8 km, lähin laskettelurinne: 2 km, hiihtolatu: 0,1 km
Tyyppi:Puurakenteinen huvila
Rakennusvuosi:2008
Pinta-ala:Lämmitetyt tilat: 155.5 m2, lämmittämättömät tilat: 80,5 m2

Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat:

 

4 makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta tai parisänky sekä omat kylpyhuoneet. Parven makuuhuoneessa erilliset sängyt.
Vuoteet:10 vuodetta
WC:6 wc:tä
Sauna:Sauna, sisäporeallas. Audiojärjestelmä on laajennettu saunan puolelle. Lauteilla voi katsella laajakuvaelokuvia ja -esityksiä.
Varustelu:

Autokatos kahdelle autolle, varasto kahdelle moottorikelkalle, ulkoiluvälinevarasto, sauna, sisäporeallas, takkahuone, pyykkitupa, 2 wc:tä, 3 terassia.

Iso olohuone jossa takka, ruokasali, avokeittiö. 4 makuuhuonetta joissa erilliset vuoteet tai parisänky sekä omat kylpyhuoneet. Parvimakuuhuone jossa erilliset sängyt. 2 parveketta. Ensimmäisessä kerroksessa on ainutlaatuinen, lämmittämätön iso kammi, jossa on baari ja avotuli yksinkertaisten aterioiden tarjoamiseen.

AV-tekniikka on toteutettu B&O:n, Loewen and Sonyn parhailla tuotteilla. Takkahuoneessa on videotykki sekä laajakulma- ja nauhoittava digi-tv. Osassa makuuhuoneita ja parvimakuuhuoneita on tv. Kaikissa makuuhuoneissa on internet-yhteys WLAN:illa, PC olohuoneessa.

 

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1