Vastuullisuus

Jos rakastat, suojelet

YMPÄRISTÖ­POLITIIKKAMME

Kannamme vastuuta maailman puhtaimmasta ilmasta, maaperästä ja vedestä. Kannamme vastuuta arktisesta luonnosta, joka jättää ihmiseen ikuisen jäljen – ja johon ihminen voi jättää ikuisen jäljen. Kannamme vastuuta lappilaisesta kulttuurista ja elämäntavasta, joita elää vain kourallinen ihmisiä täällä napapiirin pohjoispuolella.

Olemme tunnistaneet ympäristönäkökulmat, jotka liittyvät vastuulliseen huoneistomajoitukseen. Näitä ovat:

  • Yrityksen jätteiden kierrätys
  • Asiakkaan ja henkilökunnan ohjeistaminen ekologiseen toimintaan
  • Hankintojen ekoloogisuus
  • Energian säästö
  • Aktiivinen mukana olo Levin alueen ympäristösertifioinnissa
  • Kestävä matkailu


Lajittelemme jätteemme. Polar Star Apartments huoneistolla on oma jätepiste, jossa on kierrätysastiat lasille ja paperille. Kannustamme asiakkaitamme kierrättämään myös kartongin, muovin ja paristot Levin yhteisiin keräyspisteisiin. Opastamme henkilökuntaa ja matkailijoita säästämään ja kunnioittamaan luontoa jokapäiväisillä teoilla.

Käytämme huoneistoissa ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, wc ja talouspapereita. Muiden hankintojen osalta edellytämme toimittajiltamme ympäristöystävällistä toimintaa.

Käytämme huoneistoissamme energiaystävällisiä tai led-valaisimia. Olemme valinneet sähköntuottajaksemme 100% uusiutuvaa energiaa tarjoavan tuottajan.

Tarkkailemme jatkuvasti vedenkulutustamme ja vettä säästävät toimet ovat tärkeä osa yrityksemme ympäristötietoista toimintaa.

Olemme mukana Levin alueen ympäristösertifioinnissa, majoituskohteellemme Polar Star Apartments on myönnetty Green Key sertifikaatti 2020, noudatamme tiukkoja Green Key kriteerejä myös toimistolla sekä henkilökunnan tiloissa.

Yrityksemme johto ja henkilökunta huomio kaikessa toiminnassaan kestävän matkailun periaatteet. Yrityksemme johto arvioi ympäristöjärjestelmäämme toimivuutta vuosittaisessa katselmuksessa.

Kestävässä matkailussa matkailijan ja kohteen tarpeet yhdistetään paikallista kulttuuria ja ympäristöä kunnioittaen. Kestävän matkailun ideana on säilyttää kohdealueen kulttuuriperinnettä ja suojella arvokkaita luonnonalueita. Samalla kestävä matkailu tukee alueen taloutta.

Toimintamme perustuu Suomen lakeihin ja asetuksiin.

Polar Star suosittelee

Tutustu myös muihin retriitteihimme ja elämyksiin!