Health Adventures on kesällä 2022 ensimmäisen kautensa saanut hyvinvointisarja, jossa Suomen suurimman hyvinvointi-ilmiön TerveysSummitin Karita Aaltonen ja Ilari Laine matkustavat Suomen johtavien hyvinvointi- ja terveysasiantuntijoiden koteihin, mökeille ja harrastuksiin selvittämään elävätkö asiantuntijat todella kuten opettavat.

Ensimmäisellä kaudella vieraina nähtiin ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, suomalaisen sisun ilmentymä Pekka Hyysalo, Suomen johtava miesten voimaannuttaja Teemu Syrjälä sekä suosittu valmentaja Sami Minkkinen.

Ensimmäinen kausi julkaistiin yksinoikeudella TerveysSummitin omassa TerveysSummit VIP suoratoistopalvelussa, joka on myös Suomen suurin terveyden videokirjasto.

Health Adventuresin toinen kausi Health Adventure goes Levi julkaistaan ensimmäisestä kaudesta poiketen miljoonia katseluita tavoittaneen TerveysSummitin koko yleisöille joka torstai alkaen 2.3. rajoitetuksi ajaksi, TerveysSummitista tuttuun tapaan.

Tämän jälkeen Health Adventure goes Levi  jaksot ovat katsottavissa pääyhteistyökumppanin Polar Star Travelin sivuilla ja TerveysSummitin VIP suoratoistopalvalussa.

Katso video

Jakso 1: POHJOISEN HYVINVOINTIPERINTEET JA LEVIN ELÄMYSTEN SYNTY

Yrittäjäneuvos, visiönääri ja Levin hengetär Päivikki Palosaari kertoo Levin perinteistä ja mystiikasta.  Pääset myös kuulemaan miltä näyttää poronvuosi.

Katso video

Jakso 2: UUSI HYVINVOIVA ELÄMÄ LAPISSA

Muutos vaatii rohkeutta, mutta unelmia saavutetaan vain niitä kohti menemällä. Ammattivalmentaja, joogaohjaaja ja Fitness maailmamestari Eveliina Tistelgren kertoo miten Lappi ja Levi on muuttanut Eveliinan elämän ja arjen. Miltä tuntuu Lapin parantava voima ?

Katso video

Jakso 3: JUURTUMINEN KOKONAISVALTAISEN TERVEYDEN ÄÄRELLE

Leville uudet juuret kasvattanut Polar Star Travelin yrittäjä Heidi Jokela kertoo mitä rauha, luonto ja Lapin parantava voima hänelle tarkoittavat. Millaisen luonnon ja Lapin energian hän toivoo että myös matkailijat pääsevät kokemaan?

Katso video

Jakso 4: LAPIN HYVINVOINTIA JA ELÄMÄNILOA TUKEVAT ELÄMYKSET

Luonnon terveysvaikutukset, maailman puhtain ilma ja Lapin erämaiden parantava kauneus hyvinvoinnin tukena.

Siirry sisältöön