MAJOITUS

Levi on tunnettu mukavuudesta ja tunnelmastaan, sen kelohuvilat, keskustahuoneistot, lasi-iglut ja tunnelmalliset hirsimökit luovat viihtyisät puitteet vierailullesi.

LOMAHUONEISTO LEVILLÄ

Huoneistomme sijaitsevat Levikeskuksessa tai sen tuntumassa. Lomahuoneistossa on vapaus suunnitella oma aikataulu leppoisan loman takaamiseksi. Hyvin varustellussa huoneistossa onnistuu vaivattomasti ruoanlaitto ja rentoutuminen perheen tai ystävien kanssa. Illan kruunaa saunan lempeät löylyt ja takkatulen loimu.

Pyöräily-ystävällisissä huoneistoissamme on oma lukollinen varasto pyörien säilytykseen. Lisäksi tarjoamme yhteisen pyörienhuoltotilan omatoimiseen huoltoon, minkä yhteydessä sekä pyörien, että vaatteiden pesumahdollisuus.

Polar Star -huoneistossa – kotoisasti!

Polar Star suosittelee

Uutiset

Polar Star 1 MH -huoneisto

Kodikas, hyvin varusteltu yhden makuuhuoneen lomahuoneisto isollekin ryhmälle. Lähellä keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Uutiset

Polar Star Studio

Kodikas, hyvin varusteltu lomahuoneisto pariskunnalle tai perheelle. Lähellä Levin keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Polar Star Origo – Ulkoa
Uutiset

Polar Star Origo

Kodikas, hyvin varusteltu yhden makuuhuoneen lomahuoneisto isollekin ryhmälle. Lähellä keskustaa. Lähin laskettelurinne: 0,4 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Green Key -sertifikaatti kertoo, että kohde on ympäristövastuullisuuden edelläkävijä, sillä sertifikaatti ylittää lain ja säädösten perustason.
Green Key -kohde on sitoutunut tekemään vuodesta toiseen enemmän pienentääkseen toimintansa ympäristövaikutuksia.

Moonlight– Ulkoa
Uutiset

Moonlight Studio

Kodikas hyvin varusteltu lomahuoneisto pariskunnalle. Sijaitsee lähellä Levin keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Moonlight– Ulkoa
Uutiset

Moonlight 2 MH -huoneisto

Iso hyvin varusteltu lomahuoneisto, jossa kaksi erillistä makuuhuonetta. Lähellä keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Levi Star Studio – Sisältä
Uutiset

Levi Star Studio

Levi Star StudioKodikas hyvin varusteltu lomahuoneisto pariskunnalle. Sijaitsee lähellä Levin keskustaa. Henkilömäärä: 2 Alue: Keskusta Etäisyydet: Keskusta: 0,3 km, kauppa: 0,1 km, lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km, moottorikelkkareitti: 0,1 km.

Levi Star 1 MH -huoneisto – Ulkoa
Uutiset

Levi Star 1 MH -huoneisto

Moderni huoneisto Levin keskustassa lähellä supermarketia ja käyntikohteita. Kellarikerroksessa mm. yhteiskäytössä oleva suksienhuoltotila.

Villa Marja - Ulkoa
Uutiset

Villa Marja

Viihtyisä hopeanharmaa puumökki, rauhallisella alueella lähellä keskustaa, lähellä Ski Bus -pysäkkiä.

LOMA-ASUNNOT​

Toiveet täyttävä majapaikka luo heti oikean tunnelman. Hirsi- tai keloasunnot sijaitsevat luonnon rauhassa tai Levin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Polar Star Holiday Homes -valikoimassa on erikokoisia vaihtoehtoja niin seikkailijoille, lapsiperheille, pariskunnille kuin harrastusporukoille. Ota yhteyttä Polar Star Traveliin, me etsimme sen sinulle.

Polar Kelo - ulkoa
Uutiset

Polar Kelo

Kodikas kelorivitalo Levin keskustassa, kävelymatkan päässä kaikista kaupoista, ravintoloista ja eturinteestä. Tilava ruokailu-/olohuone, jossa takka.

Villa Reini - ulkoa
Uutiset

Villa Reini

Kodikas hirsiparitalo, jossa on takka olohuoneessa. Ihanteellinen perheille. Hyvä mukavuustaso. Tässä rauhaisassa hirsimökissä vietät unelmiesi loman!

Lomavilla 1 mh - ulkoa
Uutiset

Lomavilla 1 mh

Keskusta: 700 m, kauppa: 0,3 km, lähin laskettelurinne: 0,6 km, hiihtolatu: 0,3 km, moottorikelkkareitti: 0,3 km, Ski bus -reitti: 0,2 km

Kelorakka 1 mh - ulkoa
Uutiset

Kelorakka 1 mh

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Kelorakka 2 mh - ulkoa
Uutiset

Kelorakka 2 mh

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus-pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Villa Salmi – ulkoa
Uutiset

Villa Salmi

Kodikas paritalo, jonka olohuoneessa on takka. Keittiö, erillinen wc, sauna ja parvi. Rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä.

Kelostar I - ulkoa
Uutiset

Kelo Star I

Kaunis kelorivitalo rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä (0,2 km). Keskusta: 1,8 km, kauppa: 2 km, lähin laskettelurinne: 2 km.

Kelostar II - ulkoa
Uutiset

Kelo Star II

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Terassilta esteetön metsänäkymä, ei muita mökkejä edessä.

Polar Poro - ulkoa
Uutiset

Polar Poro

Kodikas, takallinen huoneisto hirsirivitalossa. Rauhallisella paikalla lähellä keskustaa. Kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä. Yhteinen grillipaikka.

HUVILAT

Levin laadukkaissa villoissa tyylikäs sisustus ja luonnonmateriaalit luovat erityistä tunnelmaa. Tilavat ja valoisat huvilat tuovat arjen luksusta lomaasi tai lisää mukavuutta yritysmatkalle. Huolettoman oleskelun varmistaa catering-palvelut suoraan pöytään katettuna, Polar Star Travel toteuttaa toiveet.

Bears Lodge - ulkoa
Uutiset

Bear’s Lodge

Tasokas kelohuvila lähellä Levin keskustaa, metsän rauhassa. Kaunis sisustus. Tilava lasitettu terassi. Kaikki tarvittava varustus.

Kurvailevi - ulkoa
Uutiset

Kurvailevi

Ylellinen hirsihuvila sijaitsee Levin Utsuvaarassa 350 m merenpinnan yläpuolella. Keskusta: 9 km, lähin laskettelurinne: 3 km, golf-kenttä: 5,4 km.

Villa Kätkä - ulkoa
Uutiset

Villa Kätkä

Kaunis kelohuvila rauhallisella paikalla, lähellä Ski bus -pysäkkiä (0,2 km). Keskusta: 0,9 km, lähin laskettelurinne: 1,1 km, hiihtolatu: 0,5 km.

Villa Rytmi 4MH - Kuva 1: Ulkoa
Uutiset

Villa Rytmi 4 MH

Metsikköisessä rinteessä muutaman sadan metrin päässä Levikeskuksen palveluista. Asunto on korkeatasoisesti sisustettu ja varusteltu.

VillaSointu - ulkoa
Uutiset

Villa Sointu

Moderni täysin varusteltu huvila, jossa on terassi metsänäkymin. Kodikas sisustus. Keskusta: 0,7 km, lähin laskettelurinne: 0,7 km, hiihtolatu: 0,4 km.

Villa Luppo - ulkoa
Uutiset

Villa Luppo

Hirsihuvila suurelle ryhmälle omassa rauhassa mäntymetsän siimeksessä mutta lähellä kylää. Täysin varusteltu keittiö, sauna ja terassi metsänäkymin.

Saajonkotka - ulkoa
Uutiset

Saajonkotka

Saajonkotka on Levin mahtavimpia perinteisiä hirsirakennuksia. 300 m2:n huvila tarjoaa erinomaiset tilat seminaareille, juhlille tai parin perheen lomalle.

Levi Spirit - ulkoa
Uutiset

Levi Spirit

Ainutlaatuinen viiden tähden huvila rauhallisella paikalla Ounasjoen rantamilla. Huvila on täysin varusteltu ja sisustusmateriaalit erittäin laadukkaat.

Villa Poro Deluxe - ulkoa
Uutiset

Villa Poro Deluxe

Tasokas hirsiparitalo. Täysin varusteltu ja tyylikkäästi sisustettu. Rauhallinen sijainti, ja läheiseltä Ski bus -pysäkiltä pääset helposti kylään.

Villa Poro - ulkoa
Uutiset

Villa Poro

Hirsiparitalo. Ei yhteistä seinää naapurin kanssa, sillä huoneistot on erotettu varastolla ja terassilla. Rauhallisella alueella mäntymetsän ympäröimänä.

Betlevi A - ulkoa
Uutiset

Betlevi A

Neljästä makuuhuoneesta käynti terassille, josta pääset suksilla suoraan rinteeseen. Keskusta: 5,8 km, kauppa: 6 km, rinne: 50 m, hiihtolatu: 50 m.

Betlevi B - ulkoa
Uutiset

Betlevi B

Neljästä makuuhuoneesta käynti terassille, josta pääset suksilla suoraan rinteeseen. Keskusta: 5,8 km, kauppa: 6 km, rinne: 50 m, hiihtolatu: 50 m.

Betlevi C - ulkoa
Uutiset

Betlevi C

Terassilta näkymä rinteeseen ja Kätkä-tunturille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa oma näköalasauna. Keskus: 5,8 km, lähin rinne: 50 m, latu: 50 m.

ERIKOISMAJOITUKSET

Majoitut Levillä siten, että yöpymisestäkin tulee ikimuistoinen osa matkaasi. Hyvällä onnella näet revontulet suoraan vuoteestasi. Polar Star Travelin kautta saat käyttöösi Levin iglut, erämaamökit ja vaikka pyramidit. Vietä elämäsi yö lähellä arktista luontoa ja taivasta.

Hotelli Taivaanvalkeat
Uutiset

Hotelli Taivaanvalkeat

Vain kahdeksan kilometrin päässä Leviltä. Löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa.

Tonttulan Pyramidit
Uutiset

Tonttulan Pyramidit

Lasikattoisessa Aurora Pyramideissa alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Pyramidit ovat hyvin varusteltuja.

Levin Iglut - revontulet
Uutiset

Levin Iglut

Levin Igluissa yöpymisessä on taikaa. Huikean näkymän lisäksi lasi-igluissa on yllättävän paljon tilaa sekä tasokas varustelu. Runsas aamiaisbuffet.

northern-lights_village
Uutiset

Northern Lights Village

Vain lasikatto erottaa sinut ja revontulista leimuavan taivaan.
Northern Lights Villagen Aurora Cabineissa vietät taianomaisen yön.

northernLights_ranch
Uutiset

Northern Lights Ranch

16 hirrestä ja lasista rakennettua Sky View Cabinia. Cabinit on suunniteltu tarjoamaan ikimuistoinen yö Lapin luonnossa, revontulten alla.

polarlightstours-kammi-cottage-768x512
Uutiset

Polar Light Toursin erämaamökit

Erämaan rauhassa kauniilla paikalla. Nauti luonnon hiljaisuudesta ja Lapin äärettömästä taivaasta. Mökissä on kattoikkuna, ja yksi seinistä on lasia.

Lapland Hotel Snow Village
Uutiset

Lapland Hotel Snow Village

Upeiden jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumisviitissä, illallistaa jääravintolassa ja nauttia drinkeistä, jotka tarjoillaan jäälasista.

HOTELLIT

Levin hotellitarjonta on monipuolinen. Niissä nautit kylpyläpalveluista, designista, lappilaisesta ruoasta ja upeista maisemista. Valinnanvaraa on niin yksin, kaksin kuin porukalla lomaileville. Kaikki hotellit sijaitsevat hyvillä paikoilla palvelujen, kävelyreittien, rinteiden ja latujen tuntumassa. Unelmiesi lomasta tulee totta, kun yhdistät Polar Starin tarjoamat elämykset ja Levin hotellit.

Break Sokos Hotel Levi
Uutiset

Break Sokos Hotel Levi

Elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi on rentouttava tauko arkesi keskellä. Meiltä löytyy huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa.

Hotelli Hullu Poro
Uutiset

Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi Levin sydämessä palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja kelkkareittien tuntumassa.

levi-hotel_spa
Uutiset

Levi Hotel Spa / Design Hotel Levi

Levi Hotel Spassa rentoudut rinteiden juurella.
Design Hotel Levi on taianomainen ja ylellinen hotelli. Huoneet ovat kauniit kuin tunturiluonto.

Hotel Levi Panorama
Uutiset

Hotel Levi Panorama

Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Näköalat Ylläksen tuntureille asti.

Hotel_K5_levi
Uutiset

Hotelli K5 Levi

Hotelli K5 Levi on hotelli Levin keskustassa, Kätkätunturin kainalossa. Pieni ja rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta majoitusta Levillä.

Uutiset

Lapland Hotel Sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee keskeisellä paikalla Levin tunturikylässä. Jokaisesta hotellihuoneesta ja huoneistosta löytyy oma sauna.

Hotel Levi Black
Uutiset

Hotel Levi Black

8 huoneistoa, jokaisessa neljä 2hh huonetta. Pulahdus tilaussaunan kylpypaljuihin ja tarjoilut takkahuoneeseen ovat oiva tapa helliä mitä tahansa seuruetta.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva majoitus!