Yrityksille

Levillä yritysmatkasi saa ainutlaatuiset puitteet.

Levi on mieleenpainuva paikka kokoontua, kaukana tavanomaisesta. Lappilainen ratkaisu on rentoa mutta toimivaa ja luonnonläheistä mutta tehokasta. Levillä yritysmatkasi saa ainutlaatuiset puitteet. Polar Meetings järjestää kokoukset ja kongressit, tapahtumat sekä yritys- ja ryhmämatkat Lapissa.

Yritys-ja ryhmämatkat

Levi on lisäarvo tapahtumallesi. Aktiivinen päivä Lapin luonnossa saa oivan päätöksen savusaunan lempeissä löylyissä. Polar Meetingsin monipuolisista yrityspalveluista valitset mieleisesi ohjelman ammattitaitoisen asiantuntijan avustuksella.

Majoitu tyylillä, viihdy kokouksessa, herkuttele, nauti Lapin luonnosta, ulkoilusta ja saunomisesta. Matkasi on rakennettu juuri sinulle ja ryhmällesi toiveesi huomioiden. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä ohjelmissamme sinua palvelevat ammattioppaamme. Polar Meetings hoitaa puolestasi järjestelyt. Kokemusta meille on kertynyt jo vuodesta 1990.

Levi Summit tapaaminen, tyhjä pöytä tunturinäkymällä

Polar Meetings liikematkapalvelut kattavat kaiken mitä tarvitset, all inclusive:

  • lentokenttäkuljetukset
  • ravintolavaraukset
  • kokoustilavaraukset ja -tarjoilut
  • kokousvälinevuokraukset ja toimitukset
  • catering-palvelut mökille tai huoneistoon
  • local host -palvelut
  • ohjelmalliset elämykset

Kokoukset ja kongressit

Levin monipuoliset ja inspiroivat kokoustilat ja kattavat palvelut mahdollistavat kokoisesi tapahtuman järjestämisen. Anna Levin lumota! Polar Star Travelin 30-vuotinen kokemus varmistaa kokouksen laadukkaan ja korkeatasoisen toteuttamiseen.

Leville on helppo tulla, Kittilän lentoasema sijaitsee vain n. 15 min päässä kokouksestasi Levillä. Kauttamme varaat kokous- tai kongressitilat Leviltä niin pieniin kuin n. 500 hengen konferensseihin tai vaikka 1000 hengen näyttelyihin. Ota yhteyttä Polar Meetingsiin. Löydämme sinulle sopivan tilan toivomuksiesi mukaan.

Esimerkkejä Levin kokouspaikoista

sipa.s-palvelut.fi_
Kokous- ja kongressitilat

Break Sokos Hotel Levi

Korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Levin sydämessä lähellä palveluja ja tapahtumia.

Kokous- ja kongressitilat

Hotelli K5 Levi

Pieni ja rauhallinen hotelli Levin keskustassa. Hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja vaellus- ja maastopyöräreitit alkavat aivan hotellin takapihalta.

Kokous- ja kongressitilat

Kongressikeskus Levi Summit

Monipuoliset ja -käyttöiset tilat mahdollistavat kaikenlaiset tapahtumat pienistä ja intiimeistä tapaamisista jopa yli 400 hengen konferensseihin.

Kokous- ja kongressitilat

Hotelli Hullu Poro

Hullun Poron kokous- ja kongressitilat sekä Hullu Poro Areena tarjoavat puitteet kokouksille, kongresseille, seminaareille, messuille ja näyttelyille.

Siirry sisältöön