Hyvinvoinnin retriitit

Lähde mukaan taianomaiselle rumpuretriitille, tule huoltamaan parisuhdettasi tai lähde oppimaan vahvoista villiyrteistä Lapin kauniiseen luontoon.

Naisten sydän- ja yrttiretriitti tulivuori Etnan energioissa Sisiliassa 15. – 22.5.2024

Sukella Sisilian kukkarikkaaseen ja tuoksuvaan kevääseen. Patikoi Etnan luonnonpuistossa ja koe tulivuoren huippu. Opi tunnistamaan yrttejä ja kasveja sekä niiden käyttöä ruokana, rohtoina ja rituaaleissa.
Herkuttele italialaisen keittiön antimilla. Aisti voimakasta tulienergiaa, Sisilian taikaa, osallistu luontorituaaleihin, heittäydy, naura ja nauti.  Ota aikaa itsellesi kaukana arjesta, rentoudu ja koe sisilialainen värikäs elämäntapa.

Rumpuretriitti keskiyön auringon taianomaisessa valossa 7. – 9.6.2024

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus tehdä oma perinteinen Lapin rumpu. Rumpu tehdään perinteisin menetelmin, rummun kehikko puusta ja rumpukalvo poron nahasta, joka värjätään luonnosta saatavilla kasviväreillä. Opit rummun käyttöä parantavana työkaluna sekä soittamaan ja hoitamaan sitä. Osallistut rummun vihkimisseremoniaan. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin valon luontorituaaleihin, rentoutumaan rumpumatkoilla, nauttimaan perinteisen saunan puhdistavista löylyistä samanhenkisten ihmisten seurassa – unohtamatta herkullisia kotaruokailuja.

Naisten ruskaretriitti Lapissa 12. – 15.9.2024

Lähde mukaan ikimuistoiselle ruskaretriitille Lappiin. Pääset patikoimaan, joogamaan, nauttimaan äänimaljarentoutuksista, aistimaan Lapin ikiaikaisia energioita rumpumatkoilla ja levähtämään tulilla kodassa. Lapin elämykset on ihana jakaa samanhenkisten naisten kanssa. Lapin arktisen herkän luonnon keskellä pysähdyt ja palaudut arjestasi!

Naisten voimaannuttava valmennus & inspiraatioretriitti Lapin hehkuvilla keväthangilla 10. – 13.4.25

Tämä retriitti on sinulle naisjohtaja tai yrittäjä – tai muuten työhyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Luvassa on valmennuksellinen pitkä viikonloppu inspiroivien yrittäjänaisten parissa. Saat uusia ajatuksia niin omaan työhösi kuin koko työyhteisön voimaantumisen eteen. Löydät omia vahvuuksiasi ja opit hyödyntämään niitä tehokkaasti. Inspiroidut ja uskallat innostua!

Saamme kuulla kolmen yrittäjänaisen tarinan. Mistä he ovat löytäneet luovuuden ja inspiraation toimia ennakkoluulottomasti ja edelläkävijöinä.

Siirry sisältöön