Hyvinvoinnin retriitit

Lähde mukaan taianomaiselle rumpuretriitille, tule huoltamaan parisuhdettasi tai lähde oppimaan vahvoista villiyrteistä Lapin kauniiseen luontoon.

Naisten ruskaretriitti Lapissa 14-17.9.2023

Lähde mukaan ikimuistoiselle ruskaretriitille Lappiin. Pääset patikoimaan, joogamaan, nauttimaan äänimalja rentoutuksista, astimaan Lapin ikiaikaisia energioita rumpumatkoilla ja  levähtämään  tulilla kodassa. Lapin elämykset on ihana jakaa samanhenkisten naisten  kanssa. Lapin arktisen herkän luonnon keskellä  pysähdyt ja palaudut arjestasi !

Naisten luonto- ja villiyrttiretriitti Lapissa 8-11.6.2023

Lähde mukaan taianomaiselle luontoretriitille keskelle Lapin kesäistä luontoa. Opimme tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään Lapin vahvoja villiyrttejä. Tutustumme villiyrttien ruoka- ja rohtokäyttöön sekä myös kasvien taikavoimiin. Kokkaamme yhdessä herkullista ruokaa hyödyntäen villiyrttejä. Saunomme hoitavassa yrttisaunassa nauttien puhdistavista löylyistä ja pulahdamme uimaan vapaana virtaavaan Ounasjokeen. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

Rumpuretriitti keskiyön auringon taianomaisessa valossa 19.-21.6.2023​

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus tehdä oma perinteinen Lapin rumpu. Rumpu tehdään perinteisin menetelmin, rummun kehikko puusta ja rumpukalvo poron nahasta, joka värjätään luonnosta saatavilla kasviväreillä. Opit rummun käyttöä parantava parantavana työkaluna ja opit soittaan ja hoitamaan sitä. Osallistut rummun vihkimisseremoniaan.

Naisten sydän-, luonto- ja yrttiretriitti tulivuori Etnan energioissa Sisiliassa 10-17.5.2023

Sukella Sisilian kukkarikkaaseen ja tuoksuvaan kevääseen. Patikoi Etnan luonnonpuistossa ja koe tulivuoren huippu. Opi tunnistamaan yrttejä ja kasveja ja opi niiden käyttöä ruokana, rohtoina ja rituaaleissa.
Herkuttele italialaisen keittiön antimilla. Aisti voimakasta tulienergiaa, Sisilian taikaa, osallistu luontorituaaleihin, heittäydy, naura ja nauti.  Ota aikaa itsellesi kaukana arjesta, rentoudu ja koe sisilialainen värikäs elämäntapa.