Hotelli Taivaanvalkeat

Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee sain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa. Ainutlaatuinen juuri remontoitu Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rantamaisemissa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys. Se on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista.

Mummolan makuisia huoneita on yhteensä 13 ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Alakerrassa on yhdeksän huonetta, joissa jokaisessa on oma ”henkensä”. Alakerran saunan lauteille mahtuu kuusikin saunojaa ja iso terassi kutsuu vilvoittelemaan. Takkahuoneessa on kiva istuskella iltaa omalla porukalla ja aamiainen nautitaan maalaisromanttisessa aamiaishuoneessa.

Yläkerrassa on neljä kolmen hengen huonetta, oma sauna ja keittiö sekä iso oleskelutila pehmeine sohvineen. Oma sisäänkäynti mahdollistaa tilan toimimisen täysin erillään alakerrasta. Tunnelmallinen 120 m² sali sopii kokouksien ja juhlien viettopaikaksi. Ulkona voimme tarjota ruokailuja noin 300 henkilölle.

Oman rauhansa tarjoaa pihapiirin Country house, jossa on neljän makuuhuoneen lisäksi oma sauna ja keittiö. Se sopii niin suuren perheen lomahuvilaksi kuin pienten yritystilaisuuksien pitopaikaksi.

Kuvagalleria

Avaa kuva nähdäksesi se suurempana.

Henkilömäärä
Alue
Etäisyydet
Tyyppi
Rakennusvuosi
Pinta-ala (m²)
Nukkumapaikat
Vuoteet
Vessat
Sauna
Varustelu
Siirry sisältöön