Naisten ruskaretriitti Lapissa 12. – 15.9.2024

Lähde mukaan ikimuistoiselle ruskaretriitille Lappiin. Pääset patikoimaan värikkäässä ruskaloistossa, joogaamaan lempeästi ja palauttavasti, nauttimaan äänimaljarentoutuksista, aistimaan Lapin ikiaikaisia energioita rumpumatkoilla ja levähtämään tulilla kodassa. Iltaisin rauhoitut saunan hellivissä löylyissä ja hoidat itseäsi turvenaamioin ja jalkakylvyin. Lapin elämykset on ihana jakaa samanhenkisten naisten kanssa. Lapin arktisen herkän luonnon keskellä pysähdyt ja palaudut arjestasi!

Missä?

Lapissa, Levin maisemissa.
Könkään kylässä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Mitä?

Torstai 12.9. Retriitin aloitus

Saapuminen Taivaanvalkeisiin, Könkään kylään Ounasjoen rannalle. Taivaanvalkeissa mieli lepää ja vain taivas on kattona voimakkaille ja puhdistaville energioille, jota Tonttulan elämyskylän alue henkii. Vanhat satavuotiset hirsitalot ja rantasauna luovat taianomaiset puitteet retriitille.

Voimaannuttava ja puhdistava Lapin voimajuoma toivottaa kaikki tervetulleiksi.  Osallistumme rentouttavaan rumpumatkaan, joka rauhoittaa mielemme ja saamme laskeutua Lapin energioihin.

Päivälliseksi tarjotaan paikallisista antimista koostuva ravitseva kasvisateria. Illan aikana tutustumme toisiimme ja teemme yhteisen iltakävelyn Tonttulan satumetsässä.

Perjantai 13.9.  Tunturienergiaa

Päivä alkaa raikkaalla lähdevedellä ja lempeällä aamujoogalla. Aamiaisen jälkeen syvennymme itsemme tutkiskeluun enneagrammin kautta. Enneagrammin avulla tutustumme yhdeksään aivan upeaan persoonallisuustyyppiin, yhdeksään erilaiseen tyyliin olla ja toimia. Omista vahvuuksistamme iloiten nautimme keittolounaan ja lähdemme patikoimaan tunturiin.

Kävelemme rauhallisesti  upeilla  tunturipoluilla, ihastellen luonnon väriloistoa ja  upeaa tunturimaisemaa.  Lapin kodassa rentoudumme tulen äärellä nauttien rummun taianomaisesta kuminasta ja saamme kuulla Lapinmaan ikiaikaisia tarinoita.

Taivaanvalkeissa meitä odottaa maittava kasvispäivällinen, jonka jälkeen saamme rentoutua perinteisen rantasaunan lempeisiin löylyihin, joiden syleilyssä nautimme turvenaamioista ja yrttijalkakylvyistä. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjoen viileään veteen.

Yö saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle. Jos olemme onnekkaita, saamme ihailla yön pimetessä revontulten tanssia taivaalla.

Lauantai 14.9. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Taivaskeron valloitus

Lauantai alkaa raikkaalla lähdevedellä ja lempeällä aamujoogalla. Aamiaisen jälkeen suuntaamme Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle, Pallaksen upeisiin maisemiin. Täällä maailman puhtaimman ilman alkulähteillä huiputamme Taivaskeron. Arktinen luonto on voimallinen, ikiaikaisen karu ja kaunis. Lapin suurtuntureilta avautuu koko Tunturi-Lappi eteemme. Ruskan väriloistossa kylpevä luonto saa sydämemme kipinöimään.

Ulkoilun jälkeen nautimme tunnelmallisessa kodassa maistuvan aterian ja jatkamme halutessamme vielä hetken enneagrammin parissa omien vahvuuksien äärellä.

Taivaanvalkeille saavuttuamme lauantai-ilta jatkuu vapaan seurustelun ja yhdessäolon merkeissä saunaoptiolla. Iltapalan aikana saamme kuulla Maaritin kokemuksia hänen upeista matkoistaan läpi kaikkien Suomen kansallispuistojen.

 

Sunnuntai 15.9. Loppusanat ja hiljentyminen kiitollisuudelle

Sunnuntaiaamu alkaa raikkaalla lähdevedellä ja lempeällä herättelevällä ja palauttavalla joogalla sekä äänimaljarentoutuksella.

Aamiaisen jälkeen naistenpiiri ja loppuseremoniat. Kiitos ja jälleennäkemisiin!

Hinnat

749 eur / henkilö
195 eur / henkilö lisämaksu 1hh huoneesta

Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa Hotelli Taivaanvalkeissa, ohjelmassa mainitut ruokailut sekä  monipuolisen yllä kuvatun ohjelman. Kuljetukset Pallakselle ja Levin tuntureille osallistujien yhteisillä kimppakyydeillä.

Retriitin maksu:

200 eur / ilmoittautumismaksu. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä vieressä olevasta linkistä.

549 eur / retriitin loppumaksu 31.7.2024 mennessä

peruutusehdot:

ennen 30.7.2024 palautetaan 50% ilmoittautumismaksusta

31.7. – 15.8.2024 palautetaan loppumaksu 549 euroa

16.8. – 12.9.2024 maksuja ei palauta. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, mahdollisen sairastumisen varalta.

Retriitin vetäjät

Heidi Jokela on  Polar Star Travelin valovoimainen yrittäjä ja luontoyhteysohjaaja. Rakkaus Lapin arktiseen luontoon on tuonut hänet Euroopasta Leville.  Heidi on löytänyt arktisesta tunturiluonnosta taianomaisen voiman, joka on inspiroinut hänet luomaan ikimuistoisia elämyksiä tuhansille ja tuhansille matkailijoille. Hän rummuttaa mielellään  kodassa tulen äärellä Lapin ikiaikaisissa energioissa. Voimaannuttava rumpurentoutus ja liikkuminen luonnossa on hänen tapansa  päästää irti kiireisestä yrittäjän arjesta.

Maarit Kerkkonen on positiivinen, avulias ja suurisydäminen fysioterapeuttiyrittäjä ja jooga opettaja, joka on innostunut itsensä kehittämisestä, ihmisten välisistä vuorovaikutussuhteista ja onnellisuudesta. Maarit on Elämäntaidon valmennusakatemian MB Master Coach ja EIF- Enneagrammiohjaaja. Valovoimainen Maarit saa luonnossa liikkumisesta  ja joogasta itselleen palautumista, energiaa ja iloa. Hän on käynyt Suomen jokaisessa kansallispuistossa!  Lapin hullu keskisuomalainen toivoo, että jokainen antaa itselleen pysähdyshetkiä oman itsensä äärellä nauttiakseen ainutlaatuisesta elämästä ”because we are worth it”.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen

Siirry sisältöön