Naisten voimaannuttava valmennus & inspiraatioretriitti Lapin hehkuvilla keväthangilla 10. – 13.4.25

Olet sydämellisesti tervetullut Naisten voimaannuttavalle valmennus & inspiraatio -retriitille Lapin auringon hehkuville keväthangille

 10. – 13.4.2025

 

Tämä retriitti on sinulle naisjohtaja tai yrittäjä – tai muuten työhyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Luvassa on valmennuksellinen pitkä viikonloppu inspiroivien yrittäjänaisten parissa. Saat uusia ajatuksia niin omaan työhösi kuin koko työyhteisön voimaantumisen eteen. Löydät omia vahvuuksiasi ja opit hyödyntämään niitä tehokkaasti. Inspiroidut ja uskallat innostua!

 

Saamme kuulla hyvinvointivalmentaja Karita Aaltosen ja matkailuyrittäjä Heidi Jokelan ja myöhemmin julkistettavan naisyrittäjän innostavat tarinat. Mistä he ovat löytäneet luovuuden ja inspiraation toimia ennakkoluulottomasti ja edelläkävijöinä. Mitä se vaatii että uskaltaa hypätä sydän edellä uuden äärelle ja löytää oma tapa tehdä työtä, joka on samaan aikaan tuottavaa mutta myös ”passion – intohimo”.

 

Arktinen luonto on voimakas ja yhteys tuntureiden ikiaikaiseen viisauteen –  äitimaan maadoittavaan  energiaan –  on upea kokemus.  Saamme lumikenkäillä keväthankien hohteessa tuntureilla, nauttia lempeästä joogasta ja rentoutua Lapin rummun värähtelyssä. Tämä pitkä viikonloppu on täynnä upeita retkiä ja inspiroivia luentoja tuntureiden lumossa.

Missä?

Retriitti pidetään Levin Könkään kylän Taivaanvalkeat –elämyshotellissa vain kahdeksan kilometrin päässä Leviltä Ounasjoen rantamaisemissa.

Ei katuvaloja, ei vaatimuksia, vain rauhaa. 

Osoite: Palosaarentie 30, Köngäs

Taivaanvalkeisiin pääset omalla autolla tai voimme hakea sinut Leviltä tai Kittilän lentokentältä.

Mitä?

Alustava ohjelma (aikataulu ja retkikohteet voivat muuttua sääolosuhteista johtuen):

TORSTAI 10.4.

klo 14-15          Majoittuminen Levin Konkään kylän Taivaanvalkeat –elämyshotelliin.

klo 15             Retriitti-info. Nautimme Lapin voimajuomaa ja tutustumme hieman toisiimme.

Laskeudumme Lapin energioihin kehoa juurruttavalla  harjoituksella, jonka jälkeen rumpurentoutus / Heidi

klo 17-18.30        Illan pitkä yin-jooga / Karita

klo 18.30            Illallinen Tonttulan ravintolassa

Mahdollisuus osallistua iltakävelyyn Tonttulan satumetsässä.

klo 21               Sauna

PERJANTAI 11.4.

klo 8-9              Lempeä aamujooga / Karita

klo 9-10             Aamiainen Tonttulassa

klo 10:30           Lähtö tunturiin & lumikenkä-retki

Levin Utsuvaaran huipulla teemme läsnäoloharjoituksen ja tunnemme tuntureiden energian virtaavan sydämeemme. Kävelemme lumikengillä rauhallisesti tunturipoluilla ihastellen keväisiä hankia ja upeita tunturimaisemia, jotka jatkuvat silmän kantamattomiin.  Lapin kodassa nautimme retki-lounaan ja tulistelemme Lapin hengessä. Rumpuseremonia.

17-18                  Luento: USKALLA LOISTAA / Karita

18-19                  Illallinen

19-21                  Saamme rentoutua Taivaanvalkeiden perinteisen rantasaunan lempeissä löylyissä, nautimme turvenaamioista ja yrttijalkakylvystä. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjoen viileään veteen. Saunahetkeen mahtuu myyttejä, taikoja ja iänaikaista perinnetietoa.

Yö saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle, jos olemme onnekkaita saamme ihailla yön pimetessä revontulten tanssia.

LAUANTAI 12.4.

klo 8                    Lempeä aamujooga / Karita

klo 9                    Aamiainen Tonttulassa

klo 10                  Lähtö Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle.

Arktinen luonto on voimallinen ja kaunis. Huiputamme lumikenkäillen yhden Pallaksen keroista. Pallakselta avautuu koko Tunturi-Lappi eteemme. Kevät auringossa kylpevä luonto saa sydämemme kipinöimään.

Nautimme kodassa maistuvan aterian ja rentoudumme kuunnellen rummun ikiaikaista ääntä.

Luento: Heidi Jokela

15:30-17:30      Arctic Sauna World -saunamaailma ja avantouinti

18:30                  Paluu Taivaanvalkeisiin

19:00                  Päivällinen

 

SUNNUNTAI 13.4.

klo 8                  Lempeä aamujooga

klo 9                  Aamiainen Tonttulassa

klo 10-11           Inspiroiva luento:  Aihe ja puhuja julkaistaan myöhemmin

klo 11                 Naisten piiri ja loppuseremoniat

klo 12                 Kotia kohti

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä.

Jos saavut Leville jo ennen retriitin alkua tai haluat jatkaa lomaasi retriitin jälkeen, niin olethan yhteydessä Heidiin.

Ilmoitathan meille mahdolliset erikoisruokavaliot: heidi.jokela@polarstartravel.fi

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja -varusteet, joogamaton (mikäli sinulla sellainen on), joustavat/mukavat vaatteet joogaan, villasukat ja muuta mukavaa oleskeluvaatetta, uima-asun sekä muistiinpanovälineet.

Huoneista löytyy liinavaatteet ja pyyhkeet.

Retriittiin sisältyy ohjelman mukaiset ateriat, majoitus kahden hengen huoneessa (lisämaksusta 1 hh/ huone) sekä kaikki ohjelma.

Voit ottaa mukaan väli- ja iltapalaa mieltymyksesi mukaisesti.

Hinnat

999 eur / henkilö
230 eur / henkilö lisämaksu 1hh huoneesta

Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa Hotelli Taivaanvalkeissa, ohjelmassa mainitut ruokailut sekä monipuolisen yllä kuvatun ohjelman. Kuljetukset Pallakselle ja Levin Utsuvaaraan osallistujien yhteisillä kimppakyydeillä.

Retriitin maksu:

250 eur / ilmoittautumismaksu. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä vieressä olevasta linkistä.

749 eur / retriitin loppumaksu 10.3.2025 mennessä

Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, mahdollisen esteen varalta.

Retriitin vetäjät

Karita Aaltonen | Hyvinvointivalmentaja, yrittäjä

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja, kirjailija ja suositun TerveysSummit-ohjelman juontaja. Hän matkustaa ympäri maailman vetäen hyvinvointimatkoja ja on mukana niin villieläinten suojeluprojekteissa kuin auttamassa orpolapsia. Hänen suurin intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään itsestään omat sisäiset voimavarat niin työssä kuin vapaalla – sekä elämään juuri omannäköistä inspiroivaa elämää.

”Mitä sun sielu haluaa?”
Miten rakentaa työhyvinvointimalli missä saat hehkua ja käyttää omia vahvuuksiasi. Tehdä työtä jota tekisti vaikka  ilmaiseksi, koska se vaan yksinkertaisesti on niin kivaa.

”Things don´t happen to you – they happen for you”

Karita haki koko ”vanhan elämän” ajan merkitystä elämään. Jokin kutsui mutta hän ei tiennyt että mikä. Työpaikat vaihtuivat, samoin kaupungit ja maat. ”Sen” löytyminen tulikin hyvin yllättävästä paikasta. Vakavasta sairastumisesta aivosyöpään. Ja sen pitikin sitten olla sitä pahinta laatuaan, glioblastooma, gradus IV.

Karitaa on kiinnostanut aina mielen voima. Karita myös uskoo, että myös niillä ”pahoilla ja huonoilla” asioilla on elämässä iso merkitys. Ne ovat suurimpia opettajiamme ja vievät meitä kohti omaa elämäntehtävää, Dharmaa.

Karita haluaa tuoda kaiken oppimansa sinun avuksi.

Karita on kirjoittanut kirjat: Uskalla parantua – uskomaton tarina toivosta ja mielen voimasta sekä kirjat Valoa lautasella – parane puhtaalla ravinnolla sekä Valon vuosi – tee unelmat todeksi yhdessä Kaie Hakosen kanssa.

Se mihin me kiinnitämme huomiomme lisääntyy. Mieti siis mitä mietit. Ala rakentaa omaa elämääsi omien arvojesi mukaan. Jos teet asioita ristiriidassa omien arvojen kanssa se ei tee sinulle hyvää. Sinä olet itse vastuussa itsestäsi ja valinnoistasi. Haluan sanoa sinulle että USKALLA! Uskalla elää sinun näköistäsi elämää mikä todella tuntuu sinulle. Se tuntuu niin hyvälle että se säkenöi ja sielusi laulaa. Luota elämän flowhun ja tapahtumiin polkusi varrella. Ihmiset eivät ”tipahda” eteesi kappas vaan – vaan niillä on monesti syynsä.

 

Heidi Jokela | Matkailuyrittäjä

Maailmalta Lappiin muuttanut Heidi Jokela on suurperheen äiti ja matkailuyrittäjä Leviltä. Hän muutti nuorena ulkomaille ja viihtyi siellä 18 vuotta opiskellen ja menestyksekkäästi uraa luoden. Sitten tuli kaipuu palata Suomeen kasvattamaan juuria ja niin tie vei Helsingin kautta Lappiin. Heidin sydäntä lähellä on aina ollut luonto. Lapissa  häntä vetivät puoleensa ikiaikaiset tunturit ja arktisen luonnon villi  ja mystinen voima.

Tämä nainen on uskomaton esimerkki siitä kuinka oikeat asiat tapahtuvat, kun luottaa vahvasti ja uskoo omaan visioonsa. Ensin löytyi mies ja perustettiin perhe ja sitten oli yrityksen vuoro.  Heidi on löytänyt arktisesta tunturiluonnosta inspiraation ja kehittänyt luontoelämyksiä tuhansille ja tuhansille matkailijoille.

Yrityksen kasvattaminen ja menestys on vaatinut valtavasti työtä, sinnikkyyttä ja uskoa omaan visioon. Yrityksen pyörittäminen ja kasvattaminen keskellä ruuhkavuosia, uusioperheen ja pienten kaksosten äitinä, on opettanut paljon naisyrittäjyydestä. Siinä ovat niin mies kuin lapsetkin tottuneet olemaan mukana yrityksen arjessa.

Heidi rummuttaa mielellään kodassa tulen äärellä ja ihailee revontulia pohjoisen taivaalla.  Rentouttava rummutus ja liikkuminen luonnossa ovat hänen tapansa päästää irti yrittäjän stressaavasta arjesta.

Ennakkoilmoittautuminen

Siirry sisältöön