Uutiset

Lehdistötiedote 15.12.2020

Lehdistötiedote 15.12.2020

Julkaistu 15.12.2020
Green Key

Jos rakastat niin suojelet!

Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä  kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin.

Polar Star Travel kantaa vastuuta maailman puhtaimmasta ilmasta, maaperästä ja vedestä. Haluamme suojella arktista luontoa, joka jättää ihmiseen ikuisen jäljen – ja johon ihminen voi jättää ikuisen jäljen. Kannamme vastuuta lappilaisesta kulttuurista ja elämäntavasta. Toimimme kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti. Huomioimme niin paikallisen väestön kuin matkailijan tarpeet. Valitsemme paikallisia yhteistyökumppaneita ja toimittajia tukien Kittilän alueen taloutta.

Polar Star Apartments ja Origo huoneistot kierrättävät jätteensä. Huoneistoilla on oma jätepiste, jossa on kierrätysastiat lasille ja paperille. Kannustamme asiakkaitamme kierrättämään myös kartongin, muovin ja paristot Levin yhteisiin keräyspisteisiin. Opastamme henkilökuntaa sekä matkailijoita säästämään ja kunnioittamaan luontoa jokapäiväisillä teoilla.

Käytämme huoneistoissa ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, wc ja talouspapereita.  Muiden hankintojen osalta edellytämme toimittajiltamme  ympäristöystävällistä toimintaa.

Käytämme huoneistoissamme  energiaystävällisiä tai led-valaisimia. Olemme valinneet sähköntuottajaksemme 100% uusiutuvaa energiaa tarjoavan tuottajan.

Tarkkailemme jatkuvasti vedenkulutustamme ja vettä säästävät toimet ovat tärkeä osa yrityksemme ympäristötietoista toimintaa.

Olemme mukana Levin alueen ympäristösertifioinnissa ja teemme kumppaneittemme kanssa vastuullista kehitystä koko alueen eteen.

Yrityksemme johto ja henkilökunta huomio kaikessa toiminnassaan kestävän matkailun  periaatteet. Yrityksemme johto arvioi ympäristöjärjestelmäämme toimivuutta vuosittaisessa katselmuksessa.

Toimintamme perustuu Suomen lakeihin ja asetuksiin.

Välitämme luonnosta yhdessä!